Literatură și arte

 

Anunțăm revenirea în numărul 7 al revistei a rubricii de muzică și film, cu teme conjugate. Autorii s-au documentat două săptămâni asupra premiaților de la Grammy, respectiv nominalizaților la Oscar și au constatat următoarele, când depășiseră deja deadlineul:

Grammy
Nici măcar Pat Metheny Group nu mai sunt ce erau odată, nici U2 (starurile serii), nici Stevie Wonder. GreenDay au mai salvat ceva, dar sunt totuși Greenday. Ascultați ce ascultați de obicei.
Oscar
Nici măcar un erou american în cele 5 nominalizate la marele premiu. Dragoste din întâmplare, terorism din întâmplare, capodoperă din întâmplare, victorie politică din întâmplare, rasism din întâmplare. Prea multă întâmplare. Vă salvează la celelalte categorii: "Walk the line", "Pride and prejudice" sau "Cinderella Man". La film străin "Joyeux Noel"

Schemă de film american

de Paul Mihalache

    "Eroul: poate fi un polițist de obicei al dracului de bun, însă cu ceva probleme cu șefii sau un infractor nevinovat ori a omorât ca să-și salveze familia ori i se pune în seamă un delict pe care nu l-a săvârșit oricum, e un singuratic, are o personalitate foarte puternică, ceva vicii nevinovate, mai mult simpatice (fumează mult, bea ori a băut mult, s-a lăsat, însă prins în vârtejul evenimentelor pe care le prezintă filmul se apucă din nou)." go>>

Roxana vã prezintã vremea de Cristi Neagoe

"E așa de cald și de bine pentru luna asta încât ar fi păcat să rămânem în casă. Chiar și la facultate când suntem, Gigi ar putea începe să țină seminarii prin curte.

Am primit în toiu nopții un SMS ciudat de la un număr necunoscut. Zice așa: "D c exista ceva mai degraba dkt nimik?". Am sunat înapoi de dimineață..."
go>>

 

Fotografii într-o zi de Miercuri:

Doamnei SecreTare  de  Mădălina Potînc

"1. 2, 3 și:

2. Verstanden [un][ver][be]stim2 [t] hast du schon,
A, E _ I, O
Doch, kannst du noch?
- Die Kannibalin kann[??](t),
Ah! Ah! Can-can
Dodeca- sau african,"
go>>